Wendy Goodman

Ervaring

Ik heb de afgelopen 10 jaar heel wat mensen gecoacht met de meest uiteenlopende vraagstukken. Het resultaat is dat ze zichzelf beter kennen, assertiever zijn, meer halen uit hun mogelijkheden, betere keuzes maken, duidelijker communiceren, gelijkwaardiger in hun relatie staan, meer vanuit hun gevoel leven en positiever denken. De een heeft genoeg aan een paar sessies PEPtalk en de ander heeft behoefte aan een intensiever traject.

Opleiding

Ik heb HBO communicatie gestudeerd. Na een paar jaar in de reclamewereld en in de zorg te hebben gewerkt, besloot ik mijn hart te volgen om coach/counselor te worden. Ik heb een opleiding tot stresscounselor gedaan en een training tot coach gevolgd. Daarnaast heb ik talloze workshops gevolgd over o.a. NLP, familieopstellingen, innerlijk kindwerk, codependentie, mindfullness, geweldloze communicatie, de wet van de aantrekking, de 5 G’s, de kracht van gedachten, hoogsensitiviteit en relatieverslaving.

Werkwijze

Ik motiveer en stimuleer cliënten om de antwoorden in zichzelf te vinden en om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van hun problemen (liever: uitdagingen). Graag ondersteun ik als sparringpartner, klankbord en spiegel. Ik ben in staat om mensen en hun situatie scherp in te schatten. Om snel tot de kern van een probleem te komen, luister ik goed en stel ik de juiste vragen. Cliënten zeggen regelmatig dat ze veel hebben aan onze gesprekken omdat ik doortastend en recht voor z’n raap ben. Ik kies voor liefdevolle confrontatie en openheid. Altijd vanuit respect en een warm hart. Mijn begrip en acceptatie maken het contact laagdrempelig en gelijkwaardig en omdat ik niet oordeel, schenk ik vertrouwen om open kaart te spelen. Mijn energie, openheid en gedrevenheid werken inspirerend. Hiermee kan ik anderen enthousiasmeren tot actie en verandering. Om mijn cliënt op professionele wijze te kunnen coachen, vind ik het ontzettend belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Hiernaast heb ik regelmatig intensief overleg met vakgenoten.

LinkedIn
Share